NederlandsEnglishDeutschFrançaisPolskiEspañolRussischGreece
Toegang tot het complete Nederlandse plantenaanbod
Toegang tot het complete Nederlandse plantenaanbod

Onze service

Professioneel vast aanspreekpunt

Binnen Hans Visser zijn de lijnen kort. U krijgt een eigen, vaste verkoper die u aanspreekt in uw eigen taal (indien mogelijk). Hij/zij heeft een uitgebreide kennis van het aanbod op de markt en neemt in de meeste gevallen ook de inkoop van de planten op zich. Zo kunt u altijd kiezen uit de scherpste week- en dagaanbiedingen. Ook krijgt u snel en efficiŽnt antwoord op uw specifieke inkoopvragen.

Compleet Nederlands plantenaanbod

Van jonge planten tot het volledige eindproduct in zowel kamer- als tuinplanten. Ons plantenassortiment omvat het complete Nederlandse plantenaanbod. Altijd up-to-date en tegen marktconforme prijzen. Voor de inkoop van de belangrijkste producten werken we intensief samen met vaste kwaliteitskwekers. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op uw wensen en bent u altijd verzekerd van een continue kwaliteit en marktconforme inkoopprijzen.

Bestellen zoals u het wilt

Bij Hans Visser Plantenexport Aalsmeer B.V. kunt u bestellen zoals u dat wilt. Telefonisch, per fax, per e-mail of via de webshop. Als u kiest voor bestellen via de webshop, koopt u direct uit onze voorraad. Aangeboden met live fotoís van iedere partij. Daarnaast is het mogelijk om digitaal bij de door ons geselecteerde kwekers te bestellen. Uw verkoper bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden hiervoor.

Verwerken en verzenden

De door u ingekochte producten worden door onze ervaren kwaliteitsmedewerkers na binnenkomst in onze verwerkingsruimte fysiek gecontroleerd. Eenmaal goedgekeurd, worden uw bestellingen verzameld en verzendklaar gemaakt. Exact afgestemd op uw wensen en eisen. Ook hiervoor is uw verkoper uw vaste aanspreekpunt. Uw producten worden vervolgens via geconditioneerd transport op het juiste moment bij u afgeleverd.

Uw voordelen:

  • Vast contactpersoon die uw taal (indien mogelijk) spreekt;
  • Toegang tot het complete Nederlandse plantenaanbod;
  • Week- en dagaanbiedingen die aansluiten op uw inkoopwensen;
  • Bestellen zoals u dat wenst;
  • Scherpe kwaliteitscontrole;
  • Verwerking en verzending zoals u dat wenst;
  • Samenwerking met vaste kwaliteitskwekers;
  • Afspraak is afspraak.

Contact

Hans Visser Plantenexport Aalsmeer B.V.
Legmeerdijk 313 / Locatie 043
Postbus 1215
1430 BE Aalsmeer
KvK 34057297
Telefoon: +31 (0)297 321751
Fax: +31 (0)297 519775
E-mail: info@hvisser.nl

Aanmelden nieuwsmail